چگونه ترشی فصل هفت بیجار درست کنیم ؟

طرز تهیه ترشی فصل (هفت بیجار)

این ترشی خوشمزه اغلب همراه با غذا میل می شود. به همین خاطر طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. 

مواد مصرف شده در ترشی فصل هفت بیجار شامل سبزیجات، سیفی جات مفید و مغذی می باشد. این ترشی خوشمزه سرشار از ویتامین ها و کلسیم می باشد.

حتما شما هم ترشی های آماده ای را در مغازه ها مشاهده می کنید. ولی هیچ ترشی به پای ترشی های خانگی علی الخصوص ترشی های تهیه شده توسط کدبانو های ایرانی می رسد.

فصل پاییز زمان درست کردن و مصرف ترشی های خوشمزه ایرانی می باشد. پس توصیه ما هم به شما دوستان درست کردن ترشی خانگی است.

با آموزش قدم به قدم ترشی خانگی هفت بیجار همراه مان باشید همراه تان هستیم…

گام 1 - مواد لازم جهت تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

مواد لازم جهت تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

مواد لازم جهت تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

مواد لازممقدار مواد
گل کلم2 عدد
کلم برگ سفید1 عدد
کلم برگ قرمز1 عدد
هویچ1 کیلو
کرفس1عدد متوسط
سیر 1 عدد کامل
فلفل تند(قلمی ریز)به مقدار لازم
فلفل شیرینبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
کرویزنیم کیلو
سبزی های معطر (مرزه – نعنا – تلخون – جعفری – گشنیز ) نیم کیلو

گام 2 - طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

ابتدا سبزی ها را تمیز کرده، سپس آن ها را با آب شسته و خرد می کنیم. سپس تمامی مواد و سبزیجات یعنی کلم ها و کرفس و غیره را خوب شسته و بگدارید تا آب آن خارج شود.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

کلم سفید را هم به قطعات کوچک و به یک اندازه تقسیم می کنیم.

 

طرز تهیه ترشی فصل هفت بیجار

کلم قرمز را هم به قطعات کوچک و به یک اندازه تقسیم می کنیم. (اندازه قطعات بستگی به سلیقه خوتان دارد)

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

کرفس را هم به قطعات کوچک و به یک اندازه تقسیم می کنیم.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

گل کلم را هم خرد کرده و به یک اندازه تقسیم می کنیم. (اندازه قطعات بستگی به سلیقه خوتان دارد)

هویچ هایمان  را هم تمیز کرده و به یک اندازه تقسیم می کنیم.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

به را شسته و به یک اندازه خرد می کنیم. لازم به ذکر است که اضافه کردن به ترشی تان دلخواه است می توانید گوجه ترش هم اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

خیار ها را شسته و به صورت دایره ای خرد می کنیم. افزودن خیار اختیاری است.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

نوبت سیر می رسد. ابتدا پوست سیر ها را تمیز کرده و به قطعات مساوی تقسیم می کنیم. 

 

فلفل ها شسته و به موادمان اضافه می کنیم. بهتر است فلفل ها را خرد نکنید. چون ترشی بسیار تلخ مزه می شود.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

سفره ای تمیز پهن کرده و همه ی مواد را روی سفر بریزید کمی نمک بپاشید حدود 1 استکان و تمامی مواد را مخلوط نمایید بعد از مخلوط کردن مواد در  صورت کم یا زیاد شدن مواد طبق سلیقه ی خود می توانید هر یک از مواد را افزایش دهید.

 نکته : توجه داشته باشید که در این مرحله کلم برگ قرمز را اضافه نمی کنیم زیرا این کلم باعث قرمز شدن رنگ ترشی می شود پس در صورتی که بخواهید رنگ ترشی تان قرمز شود مقداری از مواد را جداگانه برداشته و به آن کلم برگ قرمز را اضافه نمایید هنگام مخلوط کردن مواد درصورت دلخواه می توانید زرد چوبه نیز به مواد خود اضافه کنید تا رنگ ترشی مایل به زرد شود

طرز تهیه ترشی فصل هفت بیجار

تمامی مواد مان را با هم مخلوط می کنیم. بهتر است هنگام مخلوط کردن مواد کمی نمک اضافه کرده و سپس تمامی موادمان را مخلوط کنید.

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

و در آخر هم همه ی مواد را در یک ظرف یا دبه ( که توصیه می شود شیشه باشد) بریزید. سپس مخلوط آب کرویز و سرکه و نمک را که قبلا آماده شده است را اضافه می کنیم. بهتر است درب شیشه پلاستیکی باشد و نه فی و حتما یک کیسه فریزر رو دور درب ظرف ترشی ها پیچیده و بعد در رو محکم می بندیم تا حدی که مطمئن بشیم هوا نمیکشد.

نکته : برای تهیه آب کرویز ابتدا کرویز را پاک کرده می شوییم و در یک قابلمه ریخته و با آب پر می کنیم و تا جوشیدن آن منتظر می مانیم. سپس آن را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود.

 

 

طرز تهیه ترشی فصل(هفت بیجار)

نکات مهم تهیه ترشی هفت بیجار:

  1. برای قرمز شدن رنگ ترشی تان از کلم قرمز داخل ترشی استفاده کنید. در صورتی که تمایل به قرمزی ترشی ندارید، کلم قرمز را به طور کامل حذف نمایید.
  2. این ترشی در هوای سرد بعد از یک ماه کاملا میرسه ولی در هوای گرم در دو هفته قابل مصرفه.
  3. بهتر است یکی از شیشه ها را در آشپزخونه میگذاریم تا سریعتر برسه.
  4. بسته به سلیقه تان می توانید هم از سرکه قرمر و هم سرکه سفید استفاده کنید.
  5. مقدار نمک و سرکه این ترشی را می توانید بنا بر ذائقه خود کم و یا زیاد کنید.
  6. اگر برای تهیه ترشی فوری یا همان هفت بیجار از آبغوره استفاده می کنید باید درب ظرف را به خوبی و محکم ببندید زیرا آبغوره به اکسیژن هوا حساس است و اگر درب ظرف به خوبی بسته نشود و هوا وارد ظرف شود طعم ترشی تلخ و یا بی مزه می شود و هم چنین ترشی، کپک می زند ولی مقاوت سرکه در برابر اکسیژن هوا بیشتر است و بنابراین اگر ترشی با سرکه تهیه شود نگهداری آن راحت تر می شود.
  7. در تهیه این نوع ترشی می توانید از انواع سبزی جات معطر خشک نیز استفاده کنید و اگر همه نوع سبزی معطر ذکر شده در این مطلب را در دسترس نداشتید می توانید از نیمی از آن ها استفاده کنید.
  8. بهتر است درب شیشه پلاستیکی باشد و نه فی و حتما یک کیسه فریزر رو دور درب ظرف ترشی ها پیچیده و بعد در رو محکم می بندیم تا حدی که مطمئن بشیم هوا نمیکشد.

 <p><a href=چگونه ترشی فصل هفت بیجار درست کنیم ؟

چگونه کرم آلوئه ورا درست کنیم؟

ترشی ,کنیم ,مواد ,ها ,یک ,هم ,می کنیم ,هفت بیجار ,و به ,فصل هفت ,می توانید ,اندازه قطعات بستگی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ زندگی مرکز مشاوره تحصیلی ایران تحصیل naghsheikhial تابان چهر | مجله زیبایی حسني 3dschool به نام زیبای بی همتا مدرسه شاد قالیچه پرنده دانلود فیلم و سریال